nana's FotoPage

By: nana Nera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Jul-2007 10:29 Email | Share | | Bookmark
monkey

monkey
monkey searching 4 ......dunno..
this pic amik kat tempat blaja dulu..hihhi ni blakang pusat ko-k..jalan2 petang amik angin, mengusha pakwe2 ensem main bole sepak pastu ternampak monet kat atas pokok so snap terus gamba tu...


Sunday, 10-Jun-2007 06:50 Email | Share | | Bookmark
3 june 2007

syiqah..alamak this is not in my office..
terbalik la pulok
tingkat 1 ujung, bilik boss
opis ku..


Sunday, 20-May-2007 02:45 Email | Share | | Bookmark
baby syiqah

di pangkuan mama
halusnye la masa baby
ni la buaian syiqah
View all 7 photos...
ni anak buah saya yang pertama...namenye rasyiqah qaisara...camne la abang aku leh dpt name anak yang tergeliat nak nyebutnyer...huh. tapi takpe maksud yang baik..ape ek maksudnye??? erm..lupe la pulokkk...nnt la ingat balik. gambar2 ni sumer masa dier tgh kecik lagi..skang dah beso sket dah nak masuk 9 bulan kot skang ni. dia lahir masa bulan 8 thn lepas..syiqah ni suka menunjukkan aksi yang tak terjangka..hari tu ada ke dia boleh goyang2kan bdn ke kiri ke kanan sambil bdn dia mcm tgh sujud...tapi muka angkat ke atas la..geram betol tgk aksi nakal baby kecik ni..


Saturday, 19-May-2007 07:40 Email | Share | | Bookmark
miow miow

this is my manje...et
et's mom..kakak
kucing eija...
dua ekor tu kucing nana, et ngn kakak, yang lain ada lagi 4 ekor tak letak lagi dlm ni...maybe next entry i put their pics plak...ada lagi 4..namenye mimi, embun, backy, sporty...kakak tu selaku mak kepada sumer kucing2 ni..kakak jenis kucing yg tak suka cakap..dia suka dok diam je...nak mintak makan pun dier tak mengiow just gesel2 kat kaki we all je..pastu et plak anak dia yg ke 3 kali branak...et lahir kat kuantan.

Kakak ni asal dr klang..di ambil oleh my mom kat umah makcik sy kat klang. mase tu kakak takde kawan so mak pun bwk la dier balik ke perak..so masa kat perak tu kakak ni kawin ngn kucing kampung then dpt la anak nm wacha..tapi wacha ni dah ilang ms kitaorg pindah ke kuantan..pastu kali ke2 branak kat perak jugak kakak lahirkan mimi...mimi ni mula2 mmg hitam..tapi bile dan beso dier ada belang2 kelabu skit..dlm family kucing kat umah saya ni..mimi la paling grg sekali...dulu ms mimi lahir sumer ingt dier jantan pastu bg la nm dier abang..tapi tiba2 tgk dier betina la plak..so kena la tukar name dier jadi mimi...adik beradik mimi tak silap ade la dlm 3 ekor..tapi mimi je yang hidup..lagi 2 ekor tu mati kot ataupun dah diambil oleh org lain...tak ingat dah..

panjang la kalau nak citer bout susur galur kucing2 saye ni..next entry la plak..bile dah upload sumer gambar kucing2 yang ada n pnh dok kat umah saye..so nnt plak saye sambung...best tau citer2 nih...hihihihihi


Saturday, 19-May-2007 07:14 Email | Share | | Bookmark
pemandangan

Perlis, pemandangan dr tingkap putra palace
awan stratus
gerik
View all 5 photos...
ok tak gamba2 ni sumer? saya mmg suka tangkap gambar pemandangan, tapi tak la reti sgt..camera pun just digital cam yg biasa je. sumer pic2 ni diambil ms dalam kete n kat dlm hotel...so sumernye disebalik cermin...semua gambar tu saya amik ms nak konvo...so this pic was some part of convocation memories gak la....hihih walaupun tahpahape this pics, but i really like it...tapi kalau tunjuk kat profesional photographer mesti wat malu je kan? hihihi...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net